Kép Alkotók · Rovatok

Kép Alkotók #1 – Édes-bús tündérmesék

Nem tudom, hogy valid hobbinak számít-e a képnézegetés, én mindenesetre annak tekintem. Nagyon eltudok merülni egy-egy alkotásban és hosszasan gyönyörködni annak kreativitásában (vagy csupán szépségében). Az interneten szerencsére nincs  hiány a frappáns és különleges művekben. Úgyhogy szeretném nektek is megmutatni időről-időre, hogy min akadt meg a szemem, és bemutatni a kedvenc alkotómait (és még inkább az alkotásaikat). (A rovat neve még változhat, ha sikerül valami kreatívabbat kitalálnom.)

katerina-plotnikova-photography-23

Katerina Plotnikova (született 1987-ben) orosz fotós, aki a különleges, édes-bús hangulatú tündérmeséket idéző képeivel lett ismert. A fotók igazi különlegessége, hogy a szürreális érzetük ellenére, bizony nagyon is reálisak, nem  Photoshop. Mindegyik kép igazi (idomított) vadállatokkal készült, és igen bátor modellekkel.
Nekem azért tetszenek nagyon a képei, mert bár az alapfelállás nem túl bonyolult (egy nő+egy állat a kép közepén), mégis mindegyik képének olyan erős atmoszférája van, hogy szinte kihallani belőlük egy elveszett keserédes balladát.

Katerina Plotnikova: Instagram Facebook

Reklámok

Hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s